rjt

Sodium Hypochlorite masini gaosia mo le puipuia ole COVID-19

O faʻamaumauga lata mai na tuʻuina mai e le US Centers for Disease Control and Prevention i le aso 5 na faʻaalia ai e 106,537 mataupu fou faʻamaonia na lipotia i le Iunaite Setete i le aso 4, ma faʻamautu ai se maualuga fou i le numera o mataupu fou i le aso e tasi i se atunuu i le lalolagi atoa. .O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai o le averesi o numera o mataupu fou i le aso e tasi i le Iunaite Setete i le 7 aso talu ai ua oʻo atu i le lata i le 90,000, lea ua toe faʻamautu ai le faʻamaumauga mo le maualuga o numera o mataupu fou i le aso e tasi i le 7 aso talu mai lena taimi. o le fa'ama'i pepesi.E 1,141 fou maliu i le aso 4, o le maualuga talu mai le ogatotonu o Setema.O le faʻamaʻi talu ai nei i le Iunaite Setete ua toe malosi, ma faʻailoga taua e pei o le numera o mataupu fou na faʻamaonia, numera o falemaʻi, ma le tulaga lelei o suʻega siama o loʻo faʻaauau pea ona faʻamaumau faʻamaumauga fou.O le siʻitia o mataupu fou e le mafua mai i le faʻateleina o suʻega.E ui o le numera o suʻega o loʻo faʻatupulaʻia foʻi, o le siʻitia e matua laʻititi lava nai lo le faʻateleina o le numera o mataupu faʻamaonia.

Faatasi ai ma lenei tulaga, o le sodium hypochlorite solution disinfection agent o le a lautele ma faanatinati e manaʻomia e vaega eseese.

E tasi le tagata faʻatau mai Amerika na faʻatonuina se seti o le 3500litrs/day 6% sodium hypochlorite gaosia masini mai la matou kamupani, e fetaui ma le maketi manaʻomia i Amerika.O le mamanu, faʻapipiʻiina, faʻapipiʻi ma le faʻatulagaina o meafaigaluega ua maeʻa ma sauni mo le tuʻuina atu i le taimi nei.

Ole vaifofo ole sodium e mafai ona fa'aogaina mo le fa'amama i luga ole auala, supamaketi, fale, falema'i, fale, vai inu, ma isi mea e fa'agata ai le siama ma puipuia ai le fa'alauteleina o le convid-19.

O le a matou fesoasoani i tagata faʻatau e faʻapipiʻi meafaigaluega ma fesoasoani i le tagata faʻatau e amata le gaosiga o le saoasaoa vave ma maua le maketi faʻatau i le vave e mafai ai.

Faatasi ai ma le tulaga CONVID-19 o loʻo i ai nei, o le sodium hypochlorite gaosi masini o le a manaʻomia e le tele ma le tele o atunuʻu.


Taimi meli: Nov-10-2020