rjt

fa'amama le suasami

Le auala e fa'amama ai le suasamie mafai ona matua vaevaeina i ni vaega se lua: distillation (metotia vevela) ma metotia membrane. Faatasi ai ma i latou, e maualalo le tele o aafiaga distillation, tele-laasaga moli evaporation, ma reverse osmosis membrane metotia o tekinolosi autu i le lalolagi atoa. I le tulaga lautele, maualalo le tele o le lelei e iai le lelei o le faʻasaoina o le malosi, maualalo manaʻoga mo le suʻesuʻeina o le sami, ma le maualuga o le vai faʻafefe; O le reverse osmosis membrane o loʻo i ai le lelei o le maualalo o tupe teufaafaigaluega ma le maualalo o le faʻaaogaina o le malosi, ae e manaʻomia ai manaʻoga maualuga mo le suʻesuʻeina o le sami;

O le faamamāina o le sami o se miti o loo tulimataʻi e tagata mo le faitau selau o tausaga, ma sa iai tala ma talatuu o le aveesea o le masima mai le sami i aso anamua. O le tele o le faʻaaogaina o tekinolosi faʻamaʻaina o le sami na amata i le itulagi matutu Sasaʻe Tutotonu, ae e le gata i lena itulagi. Ona o le sili atu i le 70% o le faitau aofaʻi o le lalolagi o loʻo nonofo i totonu o le 120 kilomita o le vasa, ua vave ona faʻaogaina tekinolosi faʻafefe o le sami i le tele o atunuu ma itulagi i fafo atu o Sasaʻe Tutotonu i le 20 tausaga talu ai.

Fa'ato'a fa'amama le suasami fa'aonaponei na fa'ato'a fa'atupuina ina ua mae'a le Taua Lona Lua a le Lalolagi. Ina ua maeʻa le taua, ona o le malosi o le atinaʻeina o suauʻu e le laumua faavaomalo i Sasaʻe Tutotonu, o le tamaoaiga o le itulagi na faʻatupulaia vave ma faʻateleina lona faitau aofaʻi. O le manaoga mo puna'oa fou i lenei vaega na mua'i matutu na fa'aauau pea ona fa'atupula'ia i lea aso ma lea aso. O le tulaga tulaga ese o le tulaga faʻafanua ma tulaga o le tau o Sasaʻe Tutotonu, faʻatasi ai ma le tele o punaoa malosi, ua avea ai le faʻamamaina o le sami o se filifiliga aoga e foia ai le faʻafitauli o le le lava o le suavai fou i totonu o le itulagi, ma ua tuʻuina atu manaʻoga mo le tele o masini faʻafefe o le sami. .

Faatasi ai ma le atinaʻeina o tekonolosi eletise, o le tele ma le tele o manaʻoga mo le malosi o le la e manaʻomia tele ma faʻaogaina le masini faʻafefeteina o le sami, e faʻasaoina ai le tau o le malosi mo le faʻafefeteina o le suasami faʻasolosolo fale.

Yantai jietong vai togafitiga tekinolosi Co., Ltdmafaitu'u fa'atasi le malosiaga o le la ma le RO suasami desalination masini fa'atasi e fa'asaoina le tau o le malosi mo tagata fa'atau ma tu'uina atu fa'atuatuaina vai fou mo tagata fa'atau.

Afai e te fiafia, faamolemole aua le faatuai e faafesootai ma i matou.

Whatsapp:0086-13395354133

www.yt-jietong.com


Taimi meli: Iul-05-2024